Implementering i WordPress

WordPress er en så god publiseringsløsning at det har blitt mitt foretrukkede CMS, og det jeg anbefaler kundene mine i de aller fleste tilfeller.

WordPress startet som en platform for bloggere for over 10 år siden, men er nå et voksent publiseringssystem som driver mer enn 60 millioner nettsteder verden rundt.

Skreddersøm

Hver WordPress løsning jeg leverer er skreddersydd til kundens behov, og hos meg starter WordPress-løsningen med blanke ark, for å bli så lettvektig og fleksibel som mulig.

Her levendegjøres responsiv markup ved at det sys sammen med WordPress

Optimalisering

En riktig implementert nettside i WordPress har de beste forutsetninger for å bli funnet av søkemotorer.

Frihet

Jeg ser det som en fordel at det er mange som kan WordPress. Det gjør at publiseringssystemet er under konstant forbedring og utvikling. Det er også en fordel for deg som kjøper en WordPress-løsning – du kan til enhver tid ta med deg løsningen videre til noen andre for å få nytt design eller utvikle løsningen videre.

Lønnsomhet

Dersom et firma idag har en nettside basert på et betalings-CMS eller har en annen form for abonnement-basert nettside, vil firmaet som regel spare inn kostnaden ved å gå over til WordPress i løpet av 1-2 år (avhengig av hvor dyrt de sitter i det idag, selvsagt).