100% freelance

21. april 2015 /// /// Aktuelt

logo-apasje

Apasje DA forminskes:
Fra og med 1. juni 2015 er Atle Lillehovde og jeg ikke lenger deltagere i Apasje Design og Kommunikasjon DA.

Dette er helt udramatisk, og innebærer ikke annet enn at Atle og jeg vil betjene hver våre kunder under andre navn og sende faktura fra våre respektive foretak. Atle oppretter et nytt aksjeselskap, Major Design AS, og jeg blir selvstendig næringsdrivende under eget navn.

For de fleste av våre kunder innebærer ikke dette noen endringer; vi vil fortsatt dele kontor i Tollbugata 46 i Drammen, og vi vil fortsatt samarbeide med Apasje på mange prosjekter.

Jeg takker for meg etter 4 spennende og lærerike år som partner i Apasje!

Har du noen spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt. Jeg vil også kontakte hver kunde med praktisk informasjon der det er nødvendig.

Les mer på apasje.no